123456
Shows & Voorstellingen

Marc Muy Dificil

Marc Muy Dificil
Dit is een typische straattheatershow die niet alleen erg leuk is om naar te kijken vanwege de vele circustrucs die elkaar in hoog tempo opvolgen, maar vooral ook door de grappige elementen die Marc Muy Dificil heeft ingebouwd in deze act. Dit spektakel is mede door de publieksparticipatie een beleving voor jong en oud. Ook zeer geschikt voor podia en feesten. Marc muy dificil verzorgt shows van 5 tot 60 minuten, vuurshows en animaties.
Klik hier voor een impressie van de voorstelling van Marc Muy Dificil
______________________________________________________________________________
Sopa de Fuego
Sopa de Fuego

Vurige voorstelling waarbij het publiek verrast wordt door een kok die een vurige passie heeft voor zijn vak. Hij maakt soep die heter gegeten wordt dan dat ie wordt opgediend. En dit alles met wervelende circusacts.

______________________________________________________________________________
The Kalashnikov Brothers

Die bent ghewaarschiewd... When die iets zoekt for iew theater dagen, bijvoorbeeld een warme spectacle! Van Roeschniche makelij, moet ie bie ons zijn.

Twee Roeschniche circus artiesten met alloere! Zijn er met Roesstijan juggling spectacle " Zwei fur eins "

Ditte houd in voor die

“ An hole sale of fire and real Roestijan style import juggling ".

Wie importeren alles echte Rusiessch; Vodka, jonglage, fire, bontjas, horloges, etwas granaatjes for die handen. Babooshkas en migs alleen op bestelling, (moet van Oost Kamchatka komen he!). De echte Kalashnikovs firefakkels sind ut egen makelij (ghemaakt dor onsere Papa!), sind direct levenbaar.

______________________________________________________________________________
Brandsma en Van Vuuren

Brandsma en Van Vuuren

Klik hier voor de fotopagina van Brandsma en Van Vuuren

Over moed en echte mannen

Vanuit de verte nadert de trotse commandant Brandsma. Hij laat zich voort roeien door zijn vriend en aspirant-brandweerman Van Vuuren. Ze leggen aan bij hun bizarre, drijvende commandopost. Trots inspecteert Brandsma de installatie. Omdat Van Vuuren het weer niet alléén af kan, strijkt Brandsma maar weer ‘ns over zijn hart; samen takelen ze met gevaar voor eigen leven de majestueuze boog omhoog. Tijdens hun dagelijkse routine ontstaat er een brandje, dat natuurlijk geblust moet worden, en wel volgens het PROTOCOL: slapstickachtige, acrobatische toeren, waarbij Van Vuuren al het werk doet, bovenop de 6,50 meter hoge boog.

De commandant blijkt een angsthaas! Hij is compleet de kluts kwijt en raakt in paniek als Van Vuuren lijkt te zijn verdronken.

Als hij tóch weer boven komt, is het feest! Met champagne en taart! Die óók weer in de hens vliegt. De brandweerslangen worden uitgerold. Al blussend ontstaat er kortsluiting en de stoppenkast explodeert. Steekvlammen spatten uit de boot, die in lichter laaie komt te staan. De hele brandweerpost lijkt vlam te vatten. Zelfs het water brandt!

Het wordt een compleet water- en vuurballet! Een gevecht met de elementen!

In de finale -met spetterend vuurwerk- redt Van Vuuren op het nippertje zijn overspannen commandant van het zinkende reddingsvlot.

Een originele, spectaculaire voorstelling over moed en echte mannen, met humor veel water, veel vuur, acrobatiek en koorddansen..

______________________________________________________________________________

Vraag ons informatiepakket aan op info@malleballecircus.nl