123456
HET MALLE BALLE MEEDOE CIRCUS

MalleBalleCircus

Speciaal voor straattheater en andere festiviteiten ontwikkelde het Malle Balle Circus een vorm van circus workshops waarbij een ieder zijn of haar kunsten uit kan proberen, Onder professionele begeleiding staat jong en oud versteld van eigen kunnen. Zo heeft het Malle Balle Circus  met dit circus speelplein met veel succes opgetreden in binnen- en buitenland, open luchttheaters, braderieën, campings etc. Het Malle Balle Meedoe Circus is heel goed te combineren met Malle Balle Schmink en shows waarin de artiesten van het malle balle circus laten zien wat ze allemaal kunnen.

________________________________________________________________________________________
CIRCUS OP SCHOOL

Circus op School

Het malle balle circus verzorgt speciale circusworkshops voor scholen, zowel voor basisonderwijs als voortgezet onderwijs heeft het Malle Balle Circus speciale programma's. Circus op school is er voor groepen tot wel 720 leerlingen.

Circus op School
Iedereen is tegelijkertijd bezig met de verschillende onderdelen van het circus. Koorddansen, Borden draaien, Eenwielfietsen, Jongleren, Stelten lopen, hoepelen, Rola-bola, Devil Sticks, Ballopen, Diabolo, Acrobatiek en Trapeze zijn de onderdelen waartussen de kinderen kunnen kiezen,  dus voor ieder wat wils.
Circus op School
Speciaal voor de kleinere kinderen worden de work-shops aangepast. Erg leuk is ook de voorstelling waarin iedereen mag meedoen. Het Malle Balle Circus zorgt voor special effects zodat de acts van de kinderen nog  leuker zijn om naar te kijken voor het massaal toegestroomde publiek. Ook muziek, licht en decor wordt verzorgd door het Malle Balle Circus.
Het Malle Balle Circus kan eventueel worden uitgebreid met Malle Balle Schmink.
________________________________________________________________________________________

BEDRIJFSFEESTEN, TRAININGEN

Ook speciaal voor volwassenen zijn er circus-workshops. De trainingen zijn uitermate geschikt voor team building. De collega's leren elkaar onder andere omstandigheden kennen en staan verbaasd over elkaars vaardigheden en prestaties. Speciaal zijn ook de presentaties die groepen nieuwbakken artiesten onder professionele begeleiding maken om te showen aan elkaar, bijvoorbeeld tijdens een diner.
________________________________________________________________________________________
HET PIETEN PROBEER CIRCUS
Pieten Probeer Circus

De zwarte pieten zijn natuurlijk allemaal acrobaten. Bij het Pieten Probeer Circus kunnen de kinderen proberen om net zo goed te worden als de pieten. Omdat de pieten regelmatig ook iets verkeerd doen lijkt het net alsof de kinderen zelfs beter zijn. De kinderen kunnen de geleerde trucs laten zien aan sinterklaas en aan de aanwezige ouders. Het pieten probeer circus is ook te boeken als voorstelling waarbij regelmatig vrijwilligers uit het publiek worden gehaald om te laten zien wat ze kunnen. Onder begeleiding van de acrobaat-piet en de jongleer-piet wordt hun act al gauw een sensatie. Deze show duurt 25 tot 60 minuten.

Het pieten probeer circus is erg geschikt voor Sinterklaas middagen, winkelcentra, braderieën, straattheater en sinterklaasintochten.

________________________________________________________________________________________
HET MALLE KERSTBALLEN CIRCUS

Speciaal voor de kerst heeft het Malle Balle Circus het Malle Kerstballen circus. Het Circus wordt speciaal aangekleed in winterse kerstsferen. Bij dit kerst circus speelplein kan iedereen zich warm houden door fanatiek te jongleren met de kerstballen of één van de andere onderdelen van het Malle Kerstballen circus.

Dit Circus is zeer geschikt voor kerstshows en kerstmarkten.


Vraag ons informatiepakket aan op info@malleballecircus.nl