123456

Animaties & Schmink

Animaties

Klik hier voor de fotopagina

Animaties

Malabarista verzorgt animaties voor alle leeftijden. Met circuskunsten en grappen laat hij het publiek verwonderd achter. Omdat het publiek ook betrokken wordt in de acts van Malabarista, staan zij ook even in het middelpunt van de belangstelling. Malabarista verzorgt ook vuuranimaties.

VuuranimatieSpeciaal voor uw feestelijke gelegenheid verzorgt Malabarista animaties in de stijl van uw feest. Enkele voorbeelden: Middeleeuws, schots, boerenfeest, Halloween, zwarte piet, kerstman etc.

 

Pieten-animatieMalabarista entertainment verzorgt ook een complete circuscompagnie voor uw feestelijkheid, met acrobaten, steltenlopers, jongleurs, vuurspuwers, ballopers, eenwielfietsers, koorddansers etc. Bijvoorbeeld voor Sinterklaasintochten.

Schmink

Klik hier voor de fotopagina

Malle Balle Schmink
SchminkDe schminkers van het Malle Balle Circus toveren uw gezicht om tot een sprookje. Professioneel gaan zij aan de slag en binnen enkele minuten wordt u niet meet herkend maar wel bewonderd. Malle Balle Schmink is er voor jong en oud.
Malabarista Circus á Go-Go
Circus á Go-Go

Speciaal voor feesten en partijen de nieuwe act van Malabarista: Circus á Go-Go. Malabarista komt op zijn eenwieler met daarachter een aanhangwagentje vol met circusattributen waarmee de mensen aan de slag kunnen: jongleren, bordendraaien, eenwielfietsen en nog
veel meer.

Dit alles onder de deskundige begeleiding en uiteraard met korte grappige intermezzo´s van Marc Muy Dificil.

Deze act is volledig af te stemmen op de wensen van de klant.


Vraag ons informatiepakket aan op info@malleballecircus.nl